Aanbieding: goedkope huurauto's Nederland
Huur auto's in Nederland voor de laagste prijs!

Hotel aanbiedingen Ommen

cheap hotels Ommen Netherlands

Aanbiedingen van goedkope hotels in Ommen, Nederland

Hieronder staan alle hotels in Ommen. Klik op de naam of foto van het hotel voor meer informatie. Er is ook een zoekformulier hotels Ommen om een actueel overzicht op te vragen van alle hotels in Ommen die kamers, aanbiedingen en arrangementen beschikbaar hebben op uw reisdata.

De Herbergier 3 sterren 3 sterren 3 sterren Hammerweg 40, OmmenEUR 51 - 130
De Herbergier, Ommen De Herbergier is een kleinschalig hotel in een voormalig herenhuis, met tuinterras op het zuiden, eigentijdse hotelkamers, hollandse keuken, sfeervol restaurant, gastgerichte bediening, een garantie voor ...een geslaagd verblijf in Ommen en het Overijssels Vechtdal. Weg uit de dagelijkse drukte, fietsen, wandelen of varen op de Vecht, maar ook...
Hotel & Restaurant De Zon 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren Voorbrug 1, OmmenEUR 99 - 179
Hotel & Restaurant De Zon, Ommen Sinds 1893 neemt Hotel & Restaurant De Zon een prominente plaats in aan de Overijsselse Vecht. Een dynamisch en modern hotel met een rijke historie. Hotel De Zon beschikt over 35 hotelkamers, allen voorzien van goede faciliteiten. De keuken is Frans georiŽnteerd, daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van streekeigen producten.
Vakantiehuizen in Nederland
Boek een sfeervol vakantiehuis in Nederland
Campings in Nederland

Meer hotels in Ommen

Vergelijk prijzen voor de beste aanbiedingen:
Ommen hotel reservation

Hotel aanbiedingen Nederland
Hotel aanbiedingen buitenland