De vakantie van je leven in Toscane!

Toscane

Wil jij dit jaar eens naar een bestemming afreizen die je nooit zult vergeten? Dan is Toscane een uitgelezen streek. Hier vind je de mooiste steden, dorpjes, heuvels en bovenal de geroemde culinariteit. Wil je nu meer weten over een vakantie in deze prachtige streek? Lees dan vooral eens verder.

Toscane

Daarom bezoek je Toscane

Iedereen kent Toscane wel. Het is een streek vol met wijngaarden, olijfgaarden, heuveltjes en dorpjes. Ga je naar Toscane? Dan weet je dat je naar een van de mooiste steden gaat van het Italiaanse land. Maar wat zijn nu echt dé hotspots van deze streek? Om daarachter te  komen worden eerst verschillende provincies toegelicht. Toscane is namelijk groot, zo groot dat je het kan verdelen in vier provincies. Wanneer je veel interesse hebt in wijn, kun je naar Chianti afreizen. Daar vind je tevens prachtige kastelen. Natuurlijk mag Florence ook niet ontbreken bij je reis hier naartoe. Dit is de hoofdstad van Florence, wat bekend staat om haar mode. Daarnaast vind je er enorm veel terrasjes en pizzeria’s. Natuurlijk zijn hier tevens veel leuke pleintjes en straatjes te vinden waar je doorheen kunt lopen. Naast Florence, kun je ook Lucca bezoeken. Dit is ook zeker een mooie stad met een rijke geschiedenis. Mocht je interesse hebben in de geschiedenis van Italië, dan wil je tevens Siena een bezoek brengen.

Toscane

Je ziet dus dat Toscane zeer divers is en dat de mogelijkheden enorm zijn. Wil je hier naar op vakantie gaan? Dan is het altijd raadzaam om vooraf even de mogelijkheden door te nemen. Je ziet simpelweg dat er zoveel te doen is. Daarom is het slim om vooraf een lijstje te maken met zaken die je absoluut wilt bezichtigen. Laat ook vooral wat tijd over voor wanneer je iets wilt bekijken wat tijdens je reis spontaan opduikt.