Elektrische fietsen met een middenmotor

De meeste mensen doen een elektrische fiets met middenmotor kopen. Dit komt omdat de ondersteuning die je tijdens het fietsen ervaart optimaal is. Ook merk je dat dit stabiel verloopt met jouw tempo. Daarnaast kun je met dit model ook nog eens de bergen in. Deze fiets heeft zo’n krachtige motor aan het voor en achter wiel dat je hier nog maar weinig van merkt. Daarnaast is het ook fijn dat deze fiets tegen de wind in kan fietsen. Dit is weer handig voor de mensen die dagelijks naar het werk gaan. Steeds meer mensen gaan voor een elektrische fiets en laten de auto thuis. Dit zorgt ervoor dat we steeds meer naar een groener en beter klimaat gaan. De meeste huishoudens hebben groene stroom en als je dit gebruikt i.p.v. benzine dan zorg je ervoor dat de CO2 uitstoot vele malen lager is.

De beste voorwielmotor elektrische fietsen

Als je voordelige amslod fietsen wil gaan kopen dan kom je al snel uit bij het voorwiel motor model. Deze heeft namelijk alleen ondersteuning aan het voorwiel. Hierdoor moet je iets meer zelf trappen om vooruit te komen. Maar je kunt nu wel lange afstanden fietsen zonder dat je hoeft bij te laden. Diverse klanten fietsen hier 50 kilometer of meer mee. Ook zijn de fietsen een stuk lichter waardoor ze prettig in de hand liggen. Vaak worden deze ook nog eens meegenomen op vakantie. Vaak wil je dan genieten van de natuur of de omgeving. En daar komt het laatste voordeel tevoorschijn. Deze fietsen maken vele malen minder geluid. Zo kun je optimaal genieten van elkaars gezelschap, maar ook de geluiden van dieren en de natuur. Wat wil je nog meer?

Waarom je voor Amslod kiest

Veel mensen kiezen voor de A van Amslod omdat ze mogen beginnen met een gratis proefrit. Een ervaren medewerker van Amslod komt dan op afspraak bij jou thuis met de fiets. Vervolgens zal hij de tijd nemen om uit te leggen hoe de fiets werkt. Ook kan hij of zij je adviseren in welke fiets het beste bij je past. Het belangrijkste is om eerst een gevoel bij een fiets te krijgen. Iedereen heeft een ander lichaam en wij willen dan ook alleen de beste fiets aan jou verkopen. Zo zit er bij Amslod geen tijdslimiet aan de uitleg en de info die je krijgt. Dit is bij de fietsenmaker vaak wel. Dat komt omdat zij vaak een overvolle winkel hebben. Want de verkoop van elektrische fietsen is gigantisch aan het stijgen.

Wat klanten over ons vertellen

In de Amslod.nl fiets klanten review kun je lezen wat mensen van onze dienstverlening vinden. Wij krijgen vooral veel complimenten over de goede garantie die wij bieden. Gaat er binnen 2 jaar wat defect aan de fiets? Geen probleem wij komen het direct bij jou op locatie of thuis vervangen of repareren. Onze monteurs zitten door heel Nederland het is dus niet meer nodig om met de fiets in de hand naar de fietsenmaker te wandelen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *