Vakantiepark De Leistert: dit is er allemaal te beleven

De Leistert

Ga je deze zomer op vakantie? Je kunt lange reizen maken, naar Azië of Afrika. Je kunt duizenden euro’s uitgeven en lang in het vliegtuig zitten. Maar waarom zou je? Vakantie in eigen land wordt steeds populairder. Nederland kent mooie temperaturen en lange zomers. Ga je op vakantie in eigen land? Dan is De Leistert een echte aanrader.

De Leistert

De Leistert is voor jong en oud

Een vakantie in Nederland betekent geen lange rijen op het vliegveld of in de file, geen lange vluchten, geen eindeloos gesleur met je koffer. in plaats daarvan stap je in de auto, rijdt je maximaal een paar uur en ben je op je bestemming. Vakantiepark De Leistert vind je in Limburg en is dus voor elke Nederlander dichtbij. In Limburg hebben ze bovendien vaak mooi weer, omdat het in het binnenland is en altijd nét iets water dan de rest van het land.

Vakantiepark De Leistert is heel populair, niet alleen door de prachtige ligging maar vooral door alle activiteiten die er op het park te doen zijn. Het is werkelijk een speeltuin voor jong en oud. Bij De Leistert kun je geen dag vervelen. 

De Leistert

Uit eten

Er zijn meerdere restaurants op het terrein te vinden, zowel voor het hele gezin als een romantisch avondje met zijn tweeën. Daarnaast zijn er allerlei wateractiviteiten. Regent het hard buiten? Dan is er ook een overdekt binnenzwembad! Bovendien kun je bij De Leistert bowlen, knutselen, midgetgolfen, fietsen en meer.