Voordelig en vol luxe

Maashof

Dat een overnachting in een hotel niet duur hoeft te zijn bewijst hotel de Maashof wel, verschillende kamers geselecteerd op prijs staan voor je klaar om je een onvergetelijke hotelervaring te geven. Neem daarbij de schitterende omgeving waar het hotel ligt en je wilt geen ander hotel meer. De voordeligste comfort kamer is de voordeligste kamer, toch is deze kamer voorzien van alle gemakken die je nodig hebt tijdens een weekendje weg. Ontbijt hoort er natuurlijk bij als je een overnachting boekt in deze kamer.

Voordelig

Kijk uit over de bossen vanuit het hotel

Wil je net wat meer luxe en overnacht je langer dan een weekend in de Maashof? Met een Deluxe kamer heb je net wat meer luxe tijdens je verblijf, een eigen balkon of terras waar je uitkijkt over de prachtige bossen van de Maashof. Tijdens warme dagen heb je op kamer de beschikking over een airconditioning. Ben je met drie personen dan kun je als optie een derde bed erbij laten zetten. Welke kamer je ook boekt, iedere kamer is voorzien van vele faciliteiten voor een aantrekkelijke prijs.

Mooie omgeving

Een ongekende ervaring in Venlo

Houd je van een lekkere ruime kamer die bol staat van luxe en gemak dan weten we zeker dat de Suite de kamer is in de Maashof waarvoor jij kiest. Compleet met een minibar op de kamer om een drankje te doen, natuurlijk ook het prachtige uitzicht op de bossen. Het gebruik van WiFi is net zoals bij de andere kamers natuurlijk gratis op je kamer. In combinatie met de vele faciliteiten die het hotel heeft te bieden word je verblijf een groot feest. Voor zowel particulieren als bedrijven is de Maashof het hotel om te verblijven.